ClubLecturaL28

Benvinguts i benvingudes a la pàgina del club de lectura de Libros 28!
¡Bienvenidas y bienvenidos a la página del club de lectura de Libros 28!


A partir de febrer iniciem un nou projecte, Lliris Picó s'uneix com a coordinadora del Club de Lectura en català per adultes. Així que ara tindrem dues tertúlies: el primer i el tercer dissabte de cada mes, a les 18.30 hores.

A partir de febrero de 2015 iniciamos una nueva andadura, se une Lliris Picó como coordinadora del Club de Lectura en catalán para personas adultas. Así que ahora tendremos dos tertulias que tendrán lugar el primer y el tercer sábado de cada mes, a las 18.30 horas. 

Clica en el club de lectura que t'interessi per obtenir més informació / Haz clic en el club de lectura que te interese para obtener más información:

Club de lectura en català: Coordinat per Lliris Picò, les tertúlies tindran lloc el primer dissabte de cada mes.

*Lliris Picó és escriptora (XXI Premi 25 d'abril Vila Benissa (2001), el Premi de Narrativa Antoni Bru Ciutat d'Elx (2004) i el Premi Enric Valor (2014), entre altres) llicenciada en Filologia Catalana, i treballadora en la Delegació d'Alacant del Institut d'Estudis Catalans.

Club de lectura en castellano: Coordinado por Rosa, normalmente se celebra el tercer sábado de cada mes y el libro se escoge de manera colectiva entre todas las personas participantes.

Si teniu interès a participar-hi, passeu-vos per la llibreria perquè us n'informem en profunditat. / Si tenéis interés en participar, pasad por la librería para que os informemos en profundidad.

No hay comentarios:

Publicar un comentario